על האוכל


המטבח של קוטורה-Cottura הוא מטבח שף ים-תיכוני עכשווי. אנחנו משלבים טעמים מקומיים עדכניים עם השפעות מהמטבחים של איטליה, יוון, ספרד וצרפת. מטבח שמח ויצירתי, שמתמחה בחומרי גלם עיליים, מהם אנחנו מרכיבים ארוחות קלאסיות, קוקטיילים מוקפדים, חגיגות שוק ודליקטסים, ארוחות פרועות ללא גבולות. התפריט משתנה ומתעדכן כל הזמן, מותאם לכם בצורה אישית, לפי סוג וסגנון האירוע, לפי המיקום, וכמובן לפי עונות השנה. אנחנו משתמשים בחומרי הגלם הטריים, האיכותיים והיקרים ביותר בשוק. אנחנו משתדלים לאפשר למהות האמיתית של חומרי הגלם לבוא לידי ביטוי במנות שאנו מכינים. אנחנו רוכשים כבוד אמיתי לאוכל. את האוכל אנחנו מעדיפים לבשל באירוע, קוצצים, מאדים, צולים, מתבלים, באותו רגע, כך שהוא מגיע טרי ומלא חיים אל הפה. באירועים הקטנים וגם בגדולים, חשוב לנו שתעבור לאורחים התחושה שלנו: מטבח שאוהב את מה שהוא עושה.