על האנשים


קייטרינג קוטורה-Cottura הוקם ומנוהל על-ידי השף חיים סבג ואבירם מאיה.
תפיסת האירוח שלנו מתחילה באנשים - נקשיב ונלמד להכיר את אופי הקהל ואת סוג האירוע. בשיתוף פעולה מלא אתכם, בעלי האירוע, קוטורה-Cottura בונה תפריט, המתאים לאופי האירוע ולאורחיו.

חיים סבג

חיים סבג:

 שף ובעלים
הקים את מעשייה ב-2004, לאחר לימודים בארץ ושיטוטים בין מסעדות שונות בישראל ובעולם (יועזר בר יין, יפו- טבח; Liberty Launch, סידני- סו שף; Sugar Loof , סידני- שף; בר-צלונה, תל אביב-שף).
חיים מתכנן את התפריטים והאירועים. המטבח, בניהולו של חיים, מתאפיין בבישול ים תיכוני עכשווי עילי, מושפע מן המטבחים של איטליה, יוון, ספרד וצרפת. חיים אינו מתפשר על איכות הבישול, הפרזנטציה והשירות.
חיים הוא נדיב, סקרן, מלא תשוקה, דמיון ושמחת יצירה.

מייק אילן

מייק אילן:

 מנהל לוגיסטיקה ובעלים
הצטרף למעשייה ב-2006. בוגר לימודי ניהול מזון ומשקאות וניהול מרכזים לוגיסטיים בארה״ב וישראל (New York, David-Z פדקס ישראל).
מייק אחראי ומוציא לפועל של כל הפן הלוגיסטי של קייטרינג מעשייה.
מייק הוא מקצוען רציני, אכפתי ובעל אנרגיות בלתי נתפסות.

אבירם מאיה

אבירם מאיה:

מנהל לקוחות ובעלים
מנהל ומפיק אירועים מזה 10 שנים. אבירם מאמין כי תכנון קפדני ומדויק הוא הבסיס לחוויה המושלמת, ועל כן יעניק שקט, בטחון וליווי צמוד וסבלני לאורך כל הדרך.
אבירם הוא מקצוען אמיתי, רחב לב, מסור, אחראי וקשוב.